Počet záznamov: 1  

Food and beverage management

  1. Názov Food and beverage management
    Autorské údajeJack D. Ninemeier
    Autor Ninemeier Jack D.
    Vydavateľské údajeLansing : Educational Institute , 2000. - 350 s.
    Vydanie3. ed.
    ISBN0-86612-182-X
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá potraviny * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * riadenie * manažment * reštaurácie * služby * zariadenia stravovacie * stravovanie spoločné * pohostinstvo * marketing * produkty * produkcia * ceny * hygiena * projekty * manažment finančný
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.3, z toho voľných 2, prezenčne 1
    Signatúra821354-821356

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    821354SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    821355SEKSklad knižničného fonduvoľný
    821356SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.