Počet záznamov: 1  

Regionálna gastronómia ako súčasť produktu cestovného ruchu

  1. Názov Regionálna gastronómia ako súčasť produktu cestovného ruchu
    Autorské údajeJaroslava Marušková
    Autor Marušková Jaroslava
    Zdrojový dokument Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 40, č. 4 (2007), s. 243-247. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2007. ISSN 0139-8660
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu
    Heslá ruch cestovný domáci * ruch cestovný aktívny * služby * ponuka * gastronómia * kultúra * národ * regióny * propagácia * Slovensko
    AnotáciaGastronómia ako neoddeliteľná súčasť kultúrneho dedičstva národa. Význam regionálnej gastronómie pri tvorbe produktu cestovného ruchu. Medzinárodné hnutie slow food zamerané proti degradujúcim účinkom rýchleho stravovania typu fast food. Vznik tzv. archy chutí, ktorej úlohou je spísať a zachovať tradičné jedlá a potraviny, ktorým hrozí zánik. Národná gastronomická ponuka ako súčasť motivačného cestovného ruchu. Nevyhnutnosť venovať pozornosť slovenskej gastronómii v medzinárodnej propagácii.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2007: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.