Počet záznamov: 1  

ServSafe

  1. Názov ServSafe : coursebook
    Vydavateľské údajeChicago : National Restaurant Association Educational Foundation , 2004. - [530] s.
    Vydanie3rd ed.
    ISBN1-58280-114-2
    Druh dokumentupríručky
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá
    Heslá jedlá * potraviny * bezpečnosť * chorobnosť * hygiena výživy * nákup * skladovanie * príprava jedál * zariadenia chladiarenské * zariadenia kuchynské * sanitácia * inšpekcia štátna * agentúry
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra821269

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    821269SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.