Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť potravín na európskom trhu

  1. Názov Bezpečnosť potravín na európskom trhu
    Autorské údajeZora Szakalová
    Autor Szakalová Zora EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Merkúr 2007 : výsledky vedeckej práce mladých vedeckých pracovníkov : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej v rámci Európskeho týždňa vedy : Bratislava, 16. november 2007. S. 612-618. - Bratislava : [Obchodná fakulta EU], 2007. ISBN 978-80-225-229-08
    Výstup z projektu VEGA 1/2635/05 Trh - ATESTT. Transformácia a reforma hospodárstva, harmonizácia s EÚ - analýza tovarových, ekonomických a sociálnych dôsledkov na trh tovarov
    PoznámkyVEGA 1/2635/05
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potraviny * bezpečnosť * legislatíva * normy ISO * predpisy právne * potraviny modifikované geneticky * poľnohospodárstvo * ekológia * Európska únia * Slovensko
    AnotáciaVývoj a stav legislatívy v oblasti bezpečnosti potravín v EÚ a SR. Codex Alimentarius - potravinársky zákonník. Biela kniha bezpečnosti potravín - ochrana zdravia spotrebiteľov a bezpečnosť potravín. Zriadenie rýchleho výstražného systému na rýchle odhaľovanie rizík. Legislatíva v Slovenskej republike - zákon o potravinách. Nariadenie EÚ - Analýza nebezpečenstva a kritických kontrolných bodov - systém HACCP. Sedem zásad systému HACCP. Prijatie normy ISO 22000. Etický princíp pri výrobe potravín. Legislatívny rámec pre ekologické poľnohospodárstvo. Podmienky bilogickej bezpečnosti - Kartágenský dohovor.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE08 00626-003, OBF - Archív EPC, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.