Počet záznamov: 1
Od fast foodov k slow foodom
Názov Od fast foodov k slow foodom Autorské údaje Jaroslava Marušková Autor Marušková Jaroslava Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 1, č. Zima 2007 (2007), s. 86-88. - Žilina : Direct press, 2007. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá gastronómia * stravovanie spoločné * reštaurácie * zariadenia stravovacie * národ * regióny * turistika * ruch cestovný Anotácia Medzinárodné hnutie Slow-food ako protipól k narastajúcej uniformnosti gastronómie. Vzdelávanie verejnosti v oblasti tradičnej národnej a regionálnej gastronómie. Vznik tzv. Archy chutí. Návrat k tradičnej gastronómii. Rozvoj gastroturistiky. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2007: Jar-Zima
článok
Počet záznamov: 1