Počet záznamov: 1  

Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu SR v súčasnom podnikateľskom prostredí

  1. Názov Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu SR v súčasnom podnikateľskom prostredí
    Autorské údajeAlena Tršťanská
    Autor Tršťanská Alena EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Zdrojový dokument Podnikanie a konkurencieschopnosť firiem : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 15.5.-16.5.2008 Podhájska. S. 370-373. - Bratislava : Katedra podnikovohospodárska FPM EU, 2008. ISBN 978-80-225-2552-7
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potravinárstvo * potraviny * mäso * priemysel mliekarský * potraviny mrazené * konkurencieschopnosť * trh * bilancia obchodná * vývoz
    AnotáciaProblémy potravinárskeho priemyslu v SR: kapacitná predimenzovanosť sektora, nízka konkurencieschopnosť na zahraničnom i domácom trhu, technologické zaostávanie a ďalšie. Negatívna obchodná bilancia. Zvýšenie exportu ako základný predpoklad zvýšenia prosperity potravinárskeho priemyslu v SR. Adaptácia poľnohospodárstva na nové podmienky po vstupe do Európskej únie.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE08 00774-033, FPM - Archív EPC, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.