Počet záznamov: 1  

Pravidlá o látkach na zlepšenie potravín

  1. Názov Pravidlá o látkach na zlepšenie potravín
    Autorské údajeIveta Trusková
    Autor Trusková Iveta
    Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 12, č. 6 (2008), s. 23-25. - Bratislava : SON MEDIA, 2008. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potraviny * výživa * bezpečnosť potravinová * legislatíva
    AnotáciaNová legislatíva - enzýmy a arómy prídu na trh len vtedy, ak budú v pozitívnom zozname. Nariadenie týkajúce sa prídavných látok do potravín. Nariadenie týkajúce sa aróm do potravín. Nariadenie týkajúce sa potravinárskych enzýmov. Nariadenie o spoločnom postupe schvaľovania prídavných látok, enzýmov a aróm.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2008: 1-12 + 2 príl.

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.