Počet záznamov: 1  

Situation analysis of the external environment of a bakery company

  1. Názov Situation analysis of the external environment of a bakery company
    Preklad názvuSituačná analýza vonkajšieho prostredia pekárenskej spoločnosti
    Autorské údajeHelena Chládková, Dagmar Kudová
    Autor Chládková Helena
    Spoluautori Kudová Dagmar
    Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 54, no. 7 (2008), s. 301-306. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2008. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 65.011.1 - Politika podnikania. Podniková stratégia
    Heslá potravinárstvo * podnik * prostredie podnikateľské * analýzy
    AnotáciaÚlohou situačnej analýzy vonkajšieho prostredia je zistiť, čo sa v okolí spoločnosti deje a pokúsiť sa odhadnúť, čo sa bude diať v budúcnosti a ako to môže ovplyvniť jej činnosť a existenciu. V článku sú identifikované faktory vonkajšieho prostredia pekárenskej firmy s využitím STEPE analýzy a je uskutočnená situačná analýza jej vonkajšieho prostredia. Ďalej je urobený odhad pravdepodobnosti výskytu a vplyvu príležitostí a hrozieb v súčasnosti, v blízkej a vzdialenej budúcnosti.
    URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/01819.pdf
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2008: 7-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.