Počet záznamov: 1  

Hybné sily trhu služieb v procese globalizácie, internacionalizácie a integrácie

  1. Názov Hybné sily trhu služieb v procese globalizácie, internacionalizácie a integrácie
    Autorské údajeValéria Michalová a kolektív
    Autor Michalová Valéria EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Spoluautori Vančíková Jana EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Kubičková Viera EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Benešová Dana EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Holubcová Ivana EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Bažó Ladislav EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Michálková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Guláš Pavel
    Ďalší autori Gabrielová Herta (Recenzent)
    Sniščák Vincent (Recenzent) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Korporácia Ekonomická univerzita v Bratislave . Obchodná fakulta
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2008. - 163 s. [11,812 AH]
    ISBN978-80-225-2533-6
    PoznámkyVEGA 1/3774/06
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.46 - Služby. Terciárny sektor
    Heslá služby * globalizácia hospodárstva * integrácia ekonomická * internacionalizácia
    Kategória EPCVedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.5, z toho voľných 5, prezenčne 0
    Odkazy (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Signatúra829930-829934
    Archív EPCE08 01254-001, OBF - Archív EPC, originál dokumentu

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    829930SEKSklad knižničného fonduvoľný
    829931SEKSklad knižničného fonduvoľný
    829932SEKSklad knižničného fonduvoľný
    829933SEKSklad knižničného fonduvoľný
    829934SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.