Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť potravín a verejné zdravie

  1. Názov Bezpečnosť potravín a verejné zdravie
    Autorské údajeIveta Trusková
    Autor Trusková Iveta
    Zdrojový dokument Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 13, č. 4 (2009), s. 21-23. - Bratislava : SON MEDIA, 2009. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá potraviny * bezpečnosť potravinová * kontrola * látky nebezpečné * zdravie
    AnotáciaZdravotná bezpečnosť potravín - charakteristika. Nový prístup počíta aj s efektívnou kontrolou na všetkých stupňoch potravinového reťazca. Cudzorodé látky v potravinách. Kontaminujúce látky. Rozmanitosť stravy. Alimentárne ochorenia, na výskyte ktorých sa neustále podieľajú potraviny ako faktor prenosu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2009: 1-10

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.