Počet záznamov: 1  

Teória a politika kapitálovej štruktúry podnikateľských subjektov

  1. Názov Teória a politika kapitálovej štruktúry podnikateľských subjektov
    Autorské údajeRudolf Sivák, Jana Mikócziová, recenzovali: Milan Majcher, Pavol Ochotnický
    Autor Sivák Rudolf EUBFNHKFI - Katedra financií FNH
    Spoluautori Mikócziová Jana EUBFNHKFI - Katedra financií FNH
    Ďalší autori Majcher Milan (Recenzent) EUBFNHKFI - Katedra financií FNH
    Ochotnický Pavol (Recenzent) EUBFNHKFI - Katedra financií FNH
    Vydavateľské údajeBratislava : Sprint dva , 2009. - 302 s.
    Vydanie2. rozšír., aktual. a dopl. vyd.
    ISBN978-80-89393-06-0
    PoznámkyMonografia je zároveň habilitačnou prácou
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.14 - Financovanie. Tvorba kapitálu. Kapitalizácia. Obstarávanie kapitálu
    Heslá štruktúra kapitálová * podnikatelia * stabilita finančná * náklady * kapitál podnikový * riziko finančné * politika dividendová * hodnota podniku * ohodnocovanie podniku * procesy podnikové * fúzie * zrušenie podniku
    Kategória EPCVedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.10, z toho voľných 5, prezenčne 4
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    (1) - ČLÁNKY
    Signatúra844831-844836, 848063, 874046-874048
    Archív EPCE09 00892-001, FNH - Archív EPC, kópia titul. strany

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    844831SEKSklad knižničného fondulen prezenčne
    844832SEKSklad knižničného fonduvypožičaný
    844833SEKSklad knižničného fonduvoľný
    844834SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    844835SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    844836SEKPobočka SEK Košicelen prezenčne
    848063SEKSklad knižničného fonduvoľný
    874046SEKSklad knižničného fonduvoľný
    874047SEKSklad knižničného fonduvoľný
    874048SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.