Počet záznamov: 1  

Tvorba franchisingového reťazca v oblasti gastronómie

  1. Názov Tvorba franchisingového reťazca v oblasti gastronómie : diplomová práca
    Autorské údajeMária Málecká, škol. Antónia Štensová
    Autor Málecká Mária
    Ďalší autori Štensová Antónia (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu
    Vydavateľské údajeBratislava, 2009. - 86 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra835389

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce2.2 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.