Počet záznamov: 1
F & B
Názov F & B Autorské údaje Magdaléna Maceášiková Autor Maceášiková Magdaléna Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 3 (2009), s. 34-38. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá reštaurácie * manažment * služby * kvalita * personál * zamestnanci * zákazníci Anotácia Food & Beverage - oddelenie reštaurácie a baru - v hoteli. Identifikácia cieľovej skupiny ako prvotný krok k dobrému fungovaniu hotelovej reštaurácie a baru. Riadenie hotelovej reštaurácie. Organizácia práce. Jedálny lístok - menu. Kvalitná obsluha a systémy obsluhy. Room service. Správne stolovanie. Čaro atmosféry. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2009: 1-6
článok
Počet záznamov: 1