Počet záznamov: 1  

Kuchyňa

  1. Názov Kuchyňa
    Autorské údajeMagdaléna Maceášiková, Eva Brezovská
    Autor Maceášiková Magdaléna
    Spoluautori Brezovská Eva
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 4 (2009), s. 28-36. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá služby * zariadenia stravovacie * zariadenia kuchynské * legislatíva * hygiena * povolania
    AnotáciaPodmienka hygieny v kuchyni. HACCP (Hazard analysis critical control point) - systém , ktorý má pomôcť dosiahnuť vyššiu úroveň bezpečnosti potravín, zaručiť zdravie zákazníkov a zvýšiť kredit stravovacieho zariadenia. Zákony a predpisy vzťahujúce sa na stravovacie zariadenia. Profesia kuchára. Ako zariadiť kuchyňu. Svetové trendy pre profesionálne kuchyne. Najčastejšie nedostatky pri zriaďovaní a prevádzke kuchýň.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2009: 1-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.