Počet záznamov: 1  

Norma ISO 22000 a jej uplatnenie v praxi

  1. Názov Norma ISO 22000 a jej uplatnenie v praxi
    Autorské údajeZora Szakalová
    Autor Szakalová Zora EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Trendy a aktuálne výzvy teórie a praxe v obchode, marketingu a medzinárodných podnikateľských aktivitách v podmienkach globálnej konkurencie : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej pod záštitou primátora Hlavného mesta SR Bratislavy Ing. Andreja Ďurkovského : Mojmírovce, 15.-16.10.2009, I. časť. S. 371-374. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2794-1
    PoznámkyVEGA 1/4590/07
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 006 - Normalizácia. Normy
    Heslá potraviny * bezpečnosť výrobkov * normy ISO * certifikácia * Slovensko
    AnotáciaNorma ISO 22000 má celosvetovú platnosť a pôsobí ako zjednocujúci nástroj v rámci problematiky bezpečnosti potravín. 4 základné princípy normy. Certifikácia ISO 22000 a HACCP v SR.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE09 01229-099, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.