Počet záznamov: 1  

Increasing of competitiveness of dairy products in Slovakia through the application of information systems

  1. Názov Increasing of competitiveness of dairy products in Slovakia through the application of information systems
    Preklad názvuZvyšovanie konkurencieschopnosti mliekarenských výrobkov v SR uplatnením informačných systémov
    Autorské údajeAnna Látečková, Milan Kučera, Kinga Brédová
    Autor Látečková Anna
    Spoluautori Kučera Milan
    Brédová Kinga
    Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 55, no. 8 (2009), s. 384-391. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2009. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo
    Heslá priemysel mliekarský * výrobky * trh * Slovensko * systémy informačné * konkurencieschopnosť
    AnotáciaPrieskum na domácom trhu mliečnych produktov, poukázanie na smer, ktorým by sa mal výrobca orientovať. Nevyhnutnou podmienkou pre zvyšovanie konkurencieschopnosti je implementácia informačných systémov zohľadňujúcich špecifiká mliekarenskej výroby.
    URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/09435.pdf
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2009: 7-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.