Počet záznamov: 1  

Ekonomika potravinárskeho priemyslu a ceny potravín

  1. Názov Ekonomika potravinárskeho priemyslu a ceny potravín
    Autorské údajeSlávka Krížová, Svetlana Belešová
    Autor Krížová Slávka
    Spoluautori Belešová Svetlana
    Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 9, č. 4 (2009), s. 31-38. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2009. ISSN 1335-6186
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.5 - Ceny. Tvorba cien. Druhy cien
    Heslá potravinárstvo * potraviny * výsledok hospodársky * ceny spotrebiteľské * porovnanie medzinárodné
    AnotáciaAnalýza ekonomicko-finančnej situácie podnikov potravinárskeho priemyslu a ich jednotlivých výrobných odborov. Analýza vývoja spotrebiteľských cien potravín na Slovensku i v EÚ v dôsledku hospodárskej a potravinovej krízy. Faktory, ktoré môžu ovplyvniť súčasný celkový nárast, resp. pokles spotrebiteľských cien potravín v SR a následné priblíženie cenových úrovní potravín v SR krajinám EÚ, s ktorými sú vzájomne komparované.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2009: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.