Počet záznamov: 1  

Kvantitatívne prístupy k modelovaniu rozhodovania ekonomických subjektov v podmienkach neurčitosti a rizika

  1. Názov Kvantitatívne prístupy k modelovaniu rozhodovania ekonomických subjektov v podmienkach neurčitosti a rizika [elektronický zdroj] : (recenzovaný zborník z vedeckého workshopu) : Košice 12.12.2008
    Autorské údajeeditori Zuzana Lejková a Tomáš Výrost
    Ďalší autori Lejková Zuzana (Vedecký redaktor) EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Výrost Tomáš (Vedecký redaktor) EUBPHFKUF - Katedra účtovníctva a financií PHF
    Akcia Kvantitatívne prístupy k modelovaniu rozhodovania ekonomických subjektov v podmienkach neurčitosti a rizika . Workshop , Košice, Slovensko , 12.12.2008
    Vydavateľské údajeKošice : Podnikovohospodárska fakulta EU v Košiciach , 2008. - CD-ROM
    ISBN978-80-225-2665-4
    PoznámkyVEGA 1/4604/07
    Vydanie na inom médiu Kvantitatívne prístupy k modelovaniu rozhodovania ekonomických subjektov v podmienkach neurčitosti a rizika : (recenzovaný zborník z vedeckého workshopu) : Košice 12.12.2008 / Výrost Tomáš ; Lejková Zuzana ; Bobáková Viktória ; Freňáková - Karchová Magdaléna ; Hajduová Zuzana ; Kvantitatívne prístupy k modelovaniu rozhodovania ekonomických subjektov v podmienkach neurčitosti a rizika Workshop . - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU v Košiciach, 2009
    Druh dokumentuzborníky
    Jazyk dokumentuslovenčina, angličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 519.8 - Operačný výskum
    Heslá modelovanie matematické * modelovanie ekonometrické * modely rozhodovania * riziko
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.2, z toho voľných 2, prezenčne 0
    Odkazy (4) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    (1) - ČLÁNKY
    Signatúra840948, 840949
    Archív EPCE09 01476-001, kópia plného textu

    elektronická kniha

    elektronická kniha

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    840948SEKSklad knižničného fonduvoľný
    840949SEKSklad knižničného fonduvoľný
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.