Počet záznamov: 1  

Cukrovarníctvo v súčasných podmienkach

  1. Názov Cukrovarníctvo v súčasných podmienkach
    Autorské údajeMartina Špilová
    Autor Špilová Martina EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Zdrojový dokument Podnikanie a konkurencieschopnosť firiem 2010 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie organizovanej v rámci podujatí k 70. výročiu založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave : 20.5.2010 Bratislava. S. 452-455. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-2978-5
    PoznámkyRegistrovaný: Web of Science
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá cukrovarníctvo * cukrovary * Slovensko * legislatíva * Európska únia
    AnotáciaAgrárna a potravinová politika EÚ. Princípy vytvorenia cukorného poriadku. Legislatíva upravujúca trhový poriadok pre cukor. V minulosti bolo na Slovensku vyše 60 fungujúcich cukrovarov, ktoré boli zrušené na základe reforiem s cukrom. Dnes fungujú u nás už len dva závody a to v Seredi a v Trenčianskej Teplej. Oba patria pod veľké nadnárodné koncerny.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Registrované vWOS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - KNIHY
    Archív EPCE10 00739-008, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.