Počet záznamov: 1  

Národná gastronómia Slovenska a jej diverzifikácia na Slovensku a vo svete

  1. Názov Národná gastronómia Slovenska a jej diverzifikácia na Slovensku a vo svete : diplomová práca
    Autorské údajeKarolína Koleková, škol. Mária Pachingerová
    Autor Koleková Karolína
    Ďalší autori Pachingerová Mária (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu , (Bratislava, Slovensko)
    Vydavateľské údajeBratislava, 2010. - 86 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra843752

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.2 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1