Počet záznamov: 1  

Monitorovanie bezpečnosti potravín v Slovenskej republike

  1. Názov Monitorovanie bezpečnosti potravín v Slovenskej republike
    Súbežný názovMonitoring food safety in the Slovak Republic
    Autorské údajeAlica Lacková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    Zdrojový dokument Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. S. 360-365. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3032-3
    Vydavateľské údajeGraf, tab.
    PoznámkyRes. angl., slov. Bibliogr. odkazy
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Heslá bezpečnosť potravinová * systém riadenia kvality * Slovensko * Európska únia * výmena informácií * ochrana spotrebiteľa
    AnotáciaSystém manažérstva bezpečnosti potravín. Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá (RASFF). Zabezpečovanie systému rýchlej výmeny informácií v Slovenskej republike. Výsledky monitorovania bezpečnosti potravín v SR.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE10 01434-067, originál dokumentu

    článok

    článok

    Do košíka