Počet záznamov: 1  

Hlavné smery racionalizácie zásobovacích procesov v systéme hoteliérstva a gastronómie

  1. Názov Hlavné smery racionalizácie zásobovacích procesov v systéme hoteliérstva a gastronómie
    Autorské údajeAnna Michálková
    Autor Michálková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentModernatour '92 Bratislava : medzinárodné sympózium : Bratislava, 28. - 29. 4. 1992. S. 59-62. - Bratislava : Dom techniky ZSVTS, 1992. ISBN 80-233-0066-0
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE00 01126-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.