Počet záznamov: 1  

Basic hotel and restaurant accounting

  1. Názov Basic hotel and restaurant accounting
    Autorské údajeRaymond Cote
    Autor Cote Raymond
    Vydavateľské údajeLansing : American Hotel & Lodging / Educational Institute , 2006. - 483 s.
    Vydanie6th ed.
    Edícia Educational Institute Books
    ISBN978-0-86612-283-2
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá hotely * reštaurácie * pohostinstvo * účtovníctvo * výkazy finančné * analýza finančná * kontrola finančná * rozpočty * prognózy
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra848326

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    848326SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.