Počet záznamov: 1  

Eco-labelling: achieving European "Flower Mark" certification at the Kalsa Hotel

  1. Názov Eco-labelling: achieving European "Flower Mark" certification at the Kalsa Hotel
    Autorské údajeĽudmila Novacká
    Autor Novacká Ľudmila EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF
    Zdrojový dokument International case studies for hospitality and tourism management students and trainees, Volume 2. S. 47-51. - Iasi : editura Tehnopress, 2011. ISBN 978-973-702-848-8
    Vydavateľské údajeSch., tab.
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaRumunsko
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá hotelierstvo * hotely * riadenie * certifikáty * marketing mix
    AnotáciaSituovanie hotela Kalsa. Manažment hotela Kalsa - využitie marketing-mixu. Riadenie hotela a ochrana životného prostredia, trvalo udržateľný rozvoj. Ocenenie hotela Kalsa. Ocenenie certifikátom European Flower Mark.
    Kategória EPCOdborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE11 00751-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1