Počet záznamov: 1  

Potravinársky priemysel v SR a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva

  1. Názov Potravinársky priemysel v SR a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva
    Súbežný názovThe Food industry in Slovakia and the competitiveness of agrifood
    Autorské údajeMiroslav Grznár, Ľuboslav Szabo
    Autor Grznár Miroslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Spoluautori Szabo Ľuboslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Zdrojový dokument Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva II. : [zborník vedeckých prác]. S. 16-24. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3216-7
    Výstup z projektu VEGA 1/0604/10 Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva
    PoznámkyVEGA 1/0604/10
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá Slovensko * agropotravinárstvo * podnik priemyselný * potravinárstvo * potraviny * výroba * trh spotrebiteľský * kvalita výrobkov * konkurencieschopnosť
    AnotáciaProblematika výkonnosti a efektívnosti potravinárskeho priemyslu v SR po vstupe do Európskej únie. Potravinársky priemysel a jeho hrozby pre najbližšie obdobie. Faktory podmieňujúce efektívnosť a konkurenčnú schopnosť výroby potravín.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE11 00868-004, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.