Počet záznamov: 1  

Informačná úplnosť vybraných potravinárskych produktov

  1. Názov Informačná úplnosť vybraných potravinárskych produktov : bakalárska práca
    Autorské údajeKristína Hološková, školiteľ: Ľudmila Kristová
    Autor Hološková Kristína
    Ďalší autori Kristová Ľudmila (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2010. - 41 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra850043

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce7.6 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.