Počet záznamov: 1  

Foodstyling

  1. Názov Foodstyling
    Autorské údajeZlatica Kramárová, Dušan Křístek
    Autor Kramárová Zlatica (Autor interview)
    Spoluautori Křístek Dušan (Účastník interview)
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 5, č. jeseň (2011), s. 97-100. - Žilina : Direct press, 2011. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá gastronómia * fotografia * reštaurácie * kvalita
    AnotáciaRozhovor s tvárou slovenského foodstylingu, fotografom a foodstylistom, Dušanom Křístekom. Kedy vznikol foodstyling. Aký je rozdiel v stylingu jedla na fotenie a na jedenie. Ako by malo vyzerať jedlo na jedálnom lístku alebo na webovej stránke. Vo svete je foodstyling lukratívnou prácou. Trendy a lídri vo foodstylingu. Fotografie jedla by mali zachytávať ducha reštaurácie.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2011: jar-zima

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.