Počet záznamov: 1
Systémový prístup v riadení kvality potravinárskych výrobkov
Názov Systémový prístup v riadení kvality potravinárskych výrobkov Autorské údaje Vojtech Kollár, Alica Lacková, Emil Roman Autor Kollár Vojtech EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Roman Emil EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Výživa - potraviny - legislatíva : zborník referátových príspevkov z konferencie, ktorá sa konala v dňoch 9. - 11. júna 1998 v Detve. S. 189-195. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu - Bratislava, 1998 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Kategória EPC Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E00 01370-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1