Počet záznamov: 1
Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov
Názov Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov Autorské údaje J. Jajcay, A. Wunderová, Alica Lacková Autor Jajcay J. Spoluautori Wunderová A. Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Aromatické látky v poživatinách : zborník referátov z 9. celoštátneho sympózia : Banská Bystrica, 28.2.-1.3.1989. S. 95-100. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1989 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Kategória EPC Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E00 01378-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1