Počet záznamov: 1
Tuky - dôležitá zložka výživy
Názov Tuky - dôležitá zložka výživy Autorské údaje Alena Wunderová, Alica Lacková, Jarmila Hojerová Autor Wunderová Alena Spoluautori Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Hojerová Jarmila Zdrojový dokument Uplatnenie zásad racionálnej výživy v technológii mäsového priemyslu : zborník prednášok zo seminára. S. 115-122. - Trnava : Pobočka pri Mäsovom priemysle, štátnom podniku, Priemyselná, Bratislava, 1989 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Kategória EPC Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E00 01379-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1