Počet záznamov: 1  

Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle

  1. Názov Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle
    Autorské údajeM. Filová, Alica Lacková
    Autor Filová M.
    Spoluautori Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    Zdrojový dokumentAditívne látky v požívatinách : zborník referátov zo 4. celoštátnej konferencie : Banská Bystrica, 29.-30. marca 1998. S. 119-124. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1988 Tab.
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCOdborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE00 01380-001, kópia plného textu

    článok

    článok

    Do košíka