Počet záznamov: 1  

Význam vína v ponuke pohostinských zariadení

  1. Názov Význam vína v ponuke pohostinských zariadení
    Súbežný názovThe Importance of wine in catering establishment
    Autorské údajeIvica Linderová
    Autor Linderová Ivica
    Zdrojový dokument Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 44, č. 4 (2011), s. 243-245. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2011. ISSN 0139-8660
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá víno * reštaurácie * ponuka * kvalita * služby * gastronómia * kultúra * ruch cestovný
    AnotáciaZvýšenie kvality a ponuky slovenských vín za posledné desaťročie. Somelier a jeho úloha v pohostinskom zariadení. Zážitok a víno v pohostinských službách. Zážitková gastronómia. Vínne cesty na Slovensku.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2011: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.