Počet záznamov: 1
Systémy bezpečnosti potravín
Názov Systémy bezpečnosti potravín Súbežný názov Food safety systems Autorské údaje Alica Lacková Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 : [zborník]. S. [1-9]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3326-3 Výstup z projektu KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách
Poznámky KEGA 006EU-4/2011 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá potraviny * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * výrobky * kvalita * certifikácia * normy ISO * legislatíva Anotácia Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti. Niektoré normy používané na certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti v potravinárskom reťazci. Systém HACCP ((Hazard analysis and critical control points). Medzinárodné sektorové normy pre bezpečnosť potravín – BRC, IFS. Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E11 01865-042, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 92.6 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1