Počet záznamov: 1  

Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP

  1. Názov Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP
    Preklad názvuFood safety management system according to STN EN ISO 22000:2006 and HACCP
    Autorské údajeMarek Šolc
    Autor Šolc Marek Technická univerzita v Košiciach
    Zdrojový dokument Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 7, č. 3 (2011), s. 64-72. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2011. ISSN 1336-7137 Grafy, tab.
    PoznámkyPopis urobený: 26.1. 2012. - Res. angl. Bibliogr. odkazy. - Požaduje sa Microsoft Internet Explorer (Adobe Reader)
    Druh dokumenturozpis článkov z elektronických zdrojov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá bezpečnosť potravinová * Európa * Slovensko * normy kvality * prevencia * certifikáty
    AnotáciaProblematika potravinovej bezpečnosti v spoločnosti a v dodávateľských reťazcoch. Legislatíva v oblasti potravinovej bezpečnosti. Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti ako sú systém potravinovej bezpečnosti založený na prevencii a systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006. Výhody, ktoré vyplývajú zo zavedenia systému manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006.
    URLftp://193.87.31.84/0146833/mtp3-2011.pdf ftp://193.87.31.84/0146833/mtp3-2011.pdf
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2011: 3

    článok

    článok

    Do košíka