Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť a kvalita potravín v spoločnom stravovaní

  1. Názov Bezpečnosť a kvalita potravín v spoločnom stravovaní : diplomová práca
    Autorské údajeMartina Pališinová, školiteľ: Alica Lacková
    Autor Pališinová Martina
    Ďalší autori Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru , (Bratislava, Slovensko)
    Vydavateľské údajeBratislava, 2011. - 86 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra857123

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1 MBz IP adresy EU po prihlásení