Počet záznamov: 1  

Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności

  1. Názov Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności
    Autorské údajeredakcja naukowa Urszula Samotyja, Maria Malecka
    Ďalší autori Samotyja Urszula (Vedecký redaktor)
    Malecka Maria (Vedecký redaktor)
    Vydavateľské údajePoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu , 2011. - 263 s.
    Edícia Zeszyty naukowe , 205
    ISBN978-83-7417-643-9
    ISSN1689-7374
    Druh dokumentuzborníky
    Jazyk dokumentupoľština, angličtina
    Krajina vydaniaPoľsko
    Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Heslá kvalita výrobkov * bezpečnosť výrobkov * oceňovanie * Poľsko
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra857753

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    857753SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.