Počet záznamov: 1  

Kultúra slovenskej gastronómie v minulosti a jej možnosti využitia pre cestovný ruch

  1. Názov Kultúra slovenskej gastronómie v minulosti a jej možnosti využitia pre cestovný ruch
    Súbežný názovThe Culture of the Slovak gastronomy in the past and possibilities for the application in tourism
    Autorské údajeRoman Staňo
    Autor Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 4, č. 1-2 (2012), s. 90-93. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2012. ISSN 1337-9313
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá gastronómia * stravovanie spoločné * jedlá * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * kultúra * história * ruch cestovný * Slovensko
    AnotáciaKonzumácia jedál a nápojov v slovenskej gastronómii. Spôsoby stolovania v slovenskej gastronómii v minulosti. Spôsoby konzumácie jedál a nápojov v slovenskej gastronómii v minulosti. Zasadací poriadok pri stole. Cestovný ruch a gastronomický zážitok.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE12 00491-002, originál dokumentu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2012: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.