Počet záznamov: 1
Kultúra slovenskej gastronómie v minulosti a jej možnosti využitia pre cestovný ruch
Názov Kultúra slovenskej gastronómie v minulosti a jej možnosti využitia pre cestovný ruch Súbežný názov The Culture of the Slovak gastronomy in the past and possibilities for the application in tourism Autorské údaje Roman Staňo Autor Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 4, č. 1-2 (2012), s. 90-93. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2012. ISSN 1337-9313 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá gastronómia * stravovanie spoločné * jedlá * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * kultúra * história * ruch cestovný * Slovensko Anotácia Konzumácia jedál a nápojov v slovenskej gastronómii. Spôsoby stolovania v slovenskej gastronómii v minulosti. Spôsoby konzumácie jedál a nápojov v slovenskej gastronómii v minulosti. Zasadací poriadok pri stole. Cestovný ruch a gastronomický zážitok. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E12 00491-002, originál dokumentu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2012: 1-4
článok
Počet záznamov: 1