Počet záznamov: 1  

Analýza zahraničného obchodu s vybranými potravinárskymi a poľnohospodárskymi komoditami pred a po vstupe Slovenskej republiky do EÚ

  1. Názov Analýza zahraničného obchodu s vybranými potravinárskymi a poľnohospodárskymi komoditami pred a po vstupe Slovenskej republiky do EÚ
    Súbežný názovAnalysis of the foreign trade with selected foodstuffs and agricultural commodities before and after the accession of Slovakia to the EU
    Autorské údajeIvana Mišúnová Hudáková, Juraj Mišún
    Autor Mišúnová Hudáková Ivana EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Spoluautori Mišún Juraj EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Zdrojový dokument Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov I. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 31-38. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3423-9
    Výstup z projektu VEGA 1/0026/12 Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR
    PoznámkyVEGA 1/0026/12
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 631 - Poľnohospodárstvo
    Heslá poľnohospodárstvo * obchod zahraničný * vývoz * dovoz * vývoj * potraviny * analýzy * Slovensko * Európska únia
    AnotáciaPrehlbujúce sa záporné saldo agroobchodu SR, ktoré graduje a vytvára silný konkurenčný tlak na domácich producentov a spotrebiteľov. Vývojové tendencie zahraničného obchodu pred vstupom SR do Európskej únie. Česká republika ako najväčší obchodný partner. Významné vývozné agrokomodity SR. Vývojové tendencie zahraničného agroobchodu po vstupe SR do EÚ. Pozitíva a negatíva vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE12 00507-005, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.