Počet záznamov: 1  

Čo je Slow food?

  1. Názov Čo je Slow food? : opak Fast foodu razí filozofiu pôžitku - jesť a vychutnávať
    Autorské údajeEva Blažková
    Autor Blažková Eva
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 7-8 (2012), s. 70-73. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá gastronómia * reštaurácie * potraviny * suroviny * výrobky poľnohospodárske * regióny * organizácie * Česko * Slovensko
    AnotáciaHnutie Slow food a jeho filozofia návratu k domácim chutiam, domácim a lokálnym surovinám. Požiadavky na suroviny, ktoré sú určené na prípravu jedál. Ako sa má správať reštaurácia, ktorá chce ísť cestou Slow food. Slow food v praxi na Slovensku a v Čechách. Slow food Pressburg. Slow food Prague. Zaujímavý projekt celosvetového hnutia Slow food - Archa chutí.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2012: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.