Počet záznamov: 1  

Vývojové tendencie v oblasti potravín - používanie geneticky modifikovaných organizmov v potravinárstve

  1. Názov Vývojové tendencie v oblasti potravín - používanie geneticky modifikovaných organizmov v potravinárstve : diplomová práca
    Autorské údajeAlica Tencerová, školiteľ: Alica Lacková
    Autor Tencerová Alica
    Ďalší autori Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru , (Bratislava, Slovensko)
    Vydavateľské údajeBratislava, 2012. - 66 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra861789

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce2 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1