Počet záznamov: 1  

Udržateľnosť v gastronómii

  1. Názov Udržateľnosť v gastronómii
    Súbežný názovThe Sustainability in Catering
    Autorské údajeRoman Staňo
    Autor Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2012 : [zborník]. S. 663-667. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3452-9
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá gastronómia * stravovanie spoločné * zariadenia stravovacie * príprava jedál * stolovanie * potraviny * suroviny * kvalita
    AnotáciaFaktory ovplyvňujúce udržateľnosť gastronómie vo vzťahu k životnému prostrediu. Využívanie zdrojov a surovín pre jedlá a nápoje až po finálnu realizáciu produktov gastronómie.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE12 00820-027, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.