Počet záznamov: 1  

Vybrané aspekty konkurencieschopnosti potravinárskeho priemyslu a jeho produktov v maloobchodnej sieti

  1. Názov Vybrané aspekty konkurencieschopnosti potravinárskeho priemyslu a jeho produktov v maloobchodnej sieti
    Súbežný názovSelected aspects of competitiveness of food industry and its products in retail chains
    Autorské údajeDagmar Matošková, Jozef Gálik
    Autor Matošková Dagmar
    Spoluautori Gálik Jozef
    Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 13, č. 1 (2013), s. 88-104. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2013. ISSN 1338-6336
    PoznámkyAPVV-0894-11
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá priemysel potravinársky * potravinárstvo * ceny * konkurencieschopnosť * obchod zahraničný * reťazce obchodné * spoločnosti nadnárodné
    AnotáciaKonkurencieschopnosť slovenského potravinárskeho priemyslu a agropotravinárskych produktov v maloobchodnej sieti z aspektu klesajúceho podielu slovenských potravinárskych výrobkov na domácom trhu a s tým súvisiacim vývojom zahraničného obchodu s potravinami. Analýza potravinárskeho priemyslu sa sústredila na zhodnotenie slabých a silných stránok a jeho potenciálnych možností. Príspevok je doplnený o komparatívnu analýzu maloobchodných cien potravín vo vybraných krajinách EÚ.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2013: 1

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF627.1 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.