Počet záznamov: 1  

Využitie inovácií v reštaurácii Barrique Restaurant & Wine Bar

  1. Názov Využitie inovácií v reštaurácii Barrique Restaurant & Wine Bar : diplomová práca
    Autorské údajeMichaela Liďáková, školiteľ: Ľubica Knošková
    Autor Liďáková Michaela
    Ďalší autori Knošková Ľubica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2013. - 89 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra871231

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha1.5 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce3 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.