Počet záznamov: 1
Substancje dodatkowe w żywności
Názov Substancje dodatkowe w żywności . 3.5 Autorské údaje Małgorzata Kosiorowska Autor Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Mniej odpadów? - Tak!, Moduł III - Zrównoważona konsumpcja i zdrowy styl życia. S. 96-99. - Wrocław : Stowarzyszenie Ekologiczne"EKO-UNIA", 2009. ISBN 978-83-925260-3-2 Druh dokumentu rozpis článkov z kníh Jazyk dokumentu poľština Krajina vydania Poľsko Kategória EPC Odborné práce v zahraničných recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E09 01972-002, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1