Počet záznamov: 1  

Opatrenia na zvýšenie podielu slovenských potravín na domácom trhu

  1. Názov Opatrenia na zvýšenie podielu slovenských potravín na domácom trhu
    Preklad názvuMeasures for increasing the Slovak food products market share
    Autorské údajeĽubica Zubaľová, Kristína Drieniková
    Autor Zubaľová Ľubica EUBOBFKMO - Katedra medzinárodného obchodu OBF
    Spoluautori Drieniková Kristína EUBOBFKMO - Katedra medzinárodného obchodu OBF
    Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 6, č. 21 (2013), s. 149-159. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2013. ISSN 1337-7493
    Výstup z projektu VEGA 1/1185/12 Zmeny v spotrebiteľských trendoch podmienené dosahmi finančno-hospodárskej (spoločenskej) krízy, ich odraz v modifikáciách marketingových programov podnikateľských subjektov v snahe udržania ich konkurencieschopnosti na medzinárodných trhoch (s aplikáciou na podmienky EÚ s akcentom na SR)
    VEGA 1/0826/12 Skúmanie vplyvov pokrízového vývoja na strategické smerovanie EÚ s dôrazom na energetickú politiku
    PoznámkyVEGA 1/1185/12. - VEGA 1/0826/12
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 339.138 - Marketing
    Heslá produkty * výrobky poľnohospodárske * potraviny * Slovensko * trh potravinový * reťazce obchodné
    AnotáciaAnalýza podielu slovenských potravín na pultoch obchodných reťazcov Tesco, Metro, Coop, Billa, CBA, Kaufland a Lidl. Vyhodnotenie príčin poklesu a perspektívy rastu podielu slovenských potravín na pultoch slovenských obchodných prevádzok.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE13 00764-014, originál dokumentu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2013: 21-24

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.