Počet záznamov: 1  

Food safety management system according to ISO 22000 in the selected poultry plant

  1. Názov Food safety management system according to ISO 22000 in the selected poultry plant
    Autorské údajeMałgorzata Kosiorowska, Tomasz Lesiów
    Autor Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Lesiów Tomasz
    Zdrojový dokument Produktová politika a jej sociálno-ekonomické aspekty : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. S. 89-97. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3085-9
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE10 01754-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.