Počet záznamov: 1  

Traditional and regional food from a consumer perspective

  1. Názov Traditional and regional food from a consumer perspective
    Autorské údajeMałgorzata Kosiorowska
    Autor Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 : [zborník]. S. 281-294, CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3662-2
    Výstup z projektu KEGA 017EU-4/2013 Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí
    PoznámkyKEGA 017EU-4/2013
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 347.7 - Obchodné právo
    Heslá výrobky poľnohospodárske * potraviny * registrácia * pôvod tovaru * Európska únia * spotrebitelia * rozhodovanie nákupné * Poľsko
    AnotáciaPríspevok analyzuje a porovnáva informácie o vedomostiach a správaní sa poľského spotrebiteľa k tradičným a regionálnym potravinám.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE13 00803-040, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.