Počet záznamov: 1  

Obal ako prostriedok komunikácie so spotrebiteľom – označovanie hydinového mäsa

  1. Názov Obal ako prostriedok komunikácie so spotrebiteľom – označovanie hydinového mäsa
    Súbežný názovPackaging such as communication tool with customer – labeling of poultry
    Autorské údajePaulína Krnáčová
    Autor Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 : [zborník]. S. 306-320, CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3662-2
    Výstup z projektu KEGA 017EU-4/2013 Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí
    PoznámkyKEGA 017EU-4/2013
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    Heslá potraviny * označovanie tovarov * hydina * balenie * obaly * legislatíva
    AnotáciaPríspevok analyzuje využitie komunikačnej funkcie obalu pri balení hydinových produktov dostupných v maloobchodnej sieti na Slovensku s cieľom zhodnotiť dodržiavanie legislatívne stanovených požiadaviek na označovanie potravín, ale aj využitie marketingu v tejto oblasti. Legislatívne požiadavky na označovanie potravín. Označovanie hydinového mäsa v maloobchodnej sieti na Slovensku. Propagačná funkcia obalov.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - ČLÁNKY
    Archív EPCE13 00803-038, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.