Počet záznamov: 1
Dopady nákladov jedálneho lístka na pružnosť cien
Názov Dopady nákladov jedálneho lístka na pružnosť cien Súbežný názov Impacts of menu costs on price flexibility Autorské údaje Daniel Dujava Autor Dujava Daniel EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH Zdrojový dokument Zborník z Letnej školy slovenských ekonómov 2013 : Bratislava, 31.7.2013. S. 1-8 CD-ROM. - Bratislava : Národohospodárska fakulta EU, 2013. ISBN 978-80-225-3685-1 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.5 - Ceny. Tvorba cien. Druhy cien Heslá ceny * optimalizácia * zisk * náklady * pružnosť cenová Anotácia Efekty cenovej optimalizácie na zisk podniku. Druhá derivácia zisku ako determinant motivácie k cenovej optimalizácii. Motivácia k zmene ceny. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E13 00832-005, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 426 KB z IP adresy EU po prihlásení článok
Počet záznamov: 1