Počet záznamov: 1  

Dopady nákladov jedálneho lístka na pružnosť cien

  1. Názov Dopady nákladov jedálneho lístka na pružnosť cien
    Súbežný názovImpacts of menu costs on price flexibility
    Autorské údajeDaniel Dujava
    Autor Dujava Daniel EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH
    Zdrojový dokument Zborník z Letnej školy slovenských ekonómov 2013 : Bratislava, 31.7.2013. S. 1-8 CD-ROM. - Bratislava : Národohospodárska fakulta EU, 2013. ISBN 978-80-225-3685-1
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.5 - Ceny. Tvorba cien. Druhy cien
    Heslá ceny * optimalizácia * zisk * náklady * pružnosť cenová
    AnotáciaEfekty cenovej optimalizácie na zisk podniku. Druhá derivácia zisku ako determinant motivácie k cenovej optimalizácii. Motivácia k zmene ceny.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE13 00832-005, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF426 KBz IP adresy EU po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.