Počet záznamov: 1  

Základné atribúty potravinovej bezpečnosti

  1. Názov Základné atribúty potravinovej bezpečnosti
    Preklad názvuThe Basic attributes of food security
    Autorské údajeMilota Kustrová
    Autor Kustrová Milota
    Zdrojový dokument Krízový manažment : vedecko-odborný časopis Fakulty špeciálneho inžinierstva Žilinskej univerzity v Žiline = scientific-technical magazine of Faculty of special engineering at University of Žilina in Žilina : časopis pre pracovníkov zaoberajúcich sa otázkami bezpečnosti, rizika, krízovým manažmentom a krízovým plánovaním. Roč. 12, č. 1 (2013), s. 37-42. - Bratislava : Fakulta špeciálneho inžinierstva Žilinskej univerzity v Žiline, 2013. ISSN 1336-0019
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá bezpečnosť potravinová * Európska únia * kontrola kvality * kontrola preventívna * spotrebitelia * zdravie
    AnotáciaKoncept potravinovej bezpečnosti. Potravinová bezpečnosť na národnej úrovni. Potravinová bezpečnosť domácností a jednotlivcov. Ukazovatele potravinovej bezpečnosti. Aktéri v oblasti globálnej potravinovej bezpečnosti. Svetová zdravotnícka organizácia.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2013: 1-2

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF423 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.