Počet záznamov: 1
Základné atribúty potravinovej bezpečnosti
Názov Základné atribúty potravinovej bezpečnosti Preklad názvu The Basic attributes of food security Autorské údaje Milota Kustrová Autor Kustrová Milota Zdrojový dokument Krízový manažment : vedecko-odborný časopis Fakulty špeciálneho inžinierstva Žilinskej univerzity v Žiline = scientific-technical magazine of Faculty of special engineering at University of Žilina in Žilina : časopis pre pracovníkov zaoberajúcich sa otázkami bezpečnosti, rizika, krízovým manažmentom a krízovým plánovaním. Roč. 12, č. 1 (2013), s. 37-42. - Bratislava : Fakulta špeciálneho inžinierstva Žilinskej univerzity v Žiline, 2013. ISSN 1336-0019 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Heslá bezpečnosť potravinová * Európska únia * kontrola kvality * kontrola preventívna * spotrebitelia * zdravie Anotácia Koncept potravinovej bezpečnosti. Potravinová bezpečnosť na národnej úrovni. Potravinová bezpečnosť domácností a jednotlivcov. Ukazovatele potravinovej bezpečnosti. Aktéri v oblasti globálnej potravinovej bezpečnosti. Svetová zdravotnícka organizácia. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2013: 1-2
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 423 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1